Bestil en fremvisning af vores prøvehus i Helsingør

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så vender vi tilbage til dig for at aftale en tid.

Når du efterspørger en fremvisning, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail.

Besøg vores udstillingshus & kontor i Øerne tæt på Helsingør

Oplev et eksklusivt Plus+ energi udstillingshus med elegance, hygge og ro fra Træhuse Nordsjælland. Vores smukt udførte og helt igennem håndlavede hus af højeste kvalitet er og bliver fremtidensbolig. Vores udstillingshus er et fremragende eksempel på det bedst byggede moderne træhus, der kombinerer nutidigt design og teknologi med træets naturlige charme. Hver detalje er omhyggeligt udvalgt, for at behage den kræsne kunde, som ønsker at forblive unik.

Udforsk vores mange klassiske & moderne designs & plantegninger

Uanset om I er interesseret i en helårs bolig eller en fritidsbolig med helårs faciliteter og teknik, så tilbyder vi en langt række modeller, der appellerer til forskellige behov og ønsker. Vi tilpasser desuden plantegningerne, boligerne til præcis kundens behov og ønsker. Du kunne spørge dig selv – Hvorfor besøge vores udstillingshus & kontor – Inspiration kunne være en god grund! 

Beliggenhed. åbningstider & telefontider:

Vores udstillingshus & salgskontor er bekvemt placeret på landet i Øerne ved Helsingør 

Adresse Ømosevej 22, Øerne 3000 Helsingør

Besøgstider: Åbent alle ugens 7 dage fra 9.00-21.00 men kun for aftalte besøg. Kontakt os på telefon, sms  30 40 46 00  e mail konge@3huse.com 

Book en tid nu – Planlæg et Inspirationsbesøg – Se et ægte Plus energi træhus

Scroll to Top

Priser INKL. MOMS

17.500-25.000 kr./m²