Udforsk vores arkitektoniske vidundere: Besøg vores prøvehus huse tæt på historiske Helsingør

Udforsk vores arkitekttegnede, bæredygtige, energirigtige og grønne træhus konstruktioner og smukke husmodeller. Besøg vores prøvehus i Øerne tæt ved Helsingør.

Vi holder til, tæt på den charmerende, smukke og historiske Helsingør, vores prøvehus repræsenterer toppen af træarkitektur, vi blander tradition og romantisk arkitektur med modernitet på nye måder, der virkelig skiller sig ud. For dem, der brænder for unikke livsrum og udsøgt design, tilbyder vores arkitekt-designet træhuseen ny mulighed for at opleve det bedste inden for kreativ luksus og innovation.

Træhuse tiltrækningsevner

Træ som byggemateriale udstråler varme og charme, vores smukke træhuse er ingen undtagelse. Håndværket med nøje opmærksomhed på detaljerne, disse hjem er ikke bare strukturer, men arkitektur af høj kvalitet, der smelter sammen med deres naturlige omgivelser. Vores vidunderlige træhuse er designet til, at behage og understøtte dig og din familie, de forbinder jer med grønenergi og bæredygtighed på en naturlig 

måde.

Besøg vores samling af moderne træhuse og sommerhuse - Træhuse Nordsjælland

Luksus træhuse til de intelligente

Vores smukke luksus træhuse, er bygget af den højeste kvalitet af materialer og udstyret med den nyeste teknologi inden for grøn energi, varme og ventilation, de henvender sig til de smarte og intelligente kunder, der ikke ønsker at gå på kompromis med komfort og kvalitet, vores Plus+ energihuse er designet til, at være de absolut bedste inden for deres felt.

Unikt bygget bæredygtigt træhus

Forestil dig at leve i et unikt bygget bæredygtigt træhus og leve i pagt med naturen, hvor du kan nyde roen og freden, som kun et træhus kan tilbyde. Disse skræddersyede miljørigtige træhuse er perfekte for alle aldersgrupper. Vores træhuse er en blanding af barndomsdrømme og voksen tankegang, hvilket gør dem helt unikke.

Arkitektoniske smukke og vel designede hus til dig og din familie

arkitekttegnede og vel designede træhuse er klogt udtænkt og bygget af kvalitets materialer af danske håndværkere. Vores arkitekt, er specialiseret sig i at skabe smukke og praktiske rum, der er både funktionelle og æstetisk tiltalende. Hvert husdesign er en refleksion af omhyggelig planlægning og en dyb forståelse af, hvad der betyder noget for dig og din familie og at leve i harmoni.

Besøg os

Vi inviterer dig til, at besøge vores prøvehuse for selv at se og lade jer blive inspireret. Beliggende blot et stenkast fra det historiske centrum af Helsingør, vores træhuse virkelig specielle og turen værd.

Scroll to Top

Priser INKL. MOMS

17.500-25.000 kr./m²