Om Træhuse Nordsjælland

Træhuse Nordsjælland er din erfarne partner inden for helårshuse og fritidshuse med over 25 års erfaring i byggebranchen. Hos os er byggeprocessen blevet omdrejningspunktet for vores arbejde, og vi gør alt i vores magt for at sikre, at det bliver en god og dejlig oplevelse for vores kunder.

Rød tråd igennem hele byggeriet
Hos os er kunden altid i centrum, og vi lægger stor vægt på design, visuelt udtryk, indretning og en rød tråd igennem hele byggeriet. Vi vil hjælpe dig med at realisere dine drømme og skabe et hjem, der er skræddersyet til dig og din families unikke behov.

Når du bygger med os, kan du være sikker på at få et helt unikt, bæredygtigt og arkitekttegnede træhuse. Vi går aldrig på kompromis med individualitet og personlighed, da vi aldrig bygger to huse ens. Vi tager afsæt i netop dine drømme og ønsker, og vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe et hjem, der afspejler din personlighed og livsstil.

Harmoni med naturen
Vi forstår vigtigheden af at anvende bæredygtige materialer og miljøvenlige byggemetoder, og vi er dedikerede til at skabe boliger, der er i harmoni med naturen. Med vores erfaring og ekspertise kan du være tryg ved, at dit nye træhus bliver bygget med omhu og kvalitet i højsædet.

Vores samarbejde starter med en fair kontrakt baseret på AB-forbrugerens standardgarantier. Det giver dig som kunde den nødvendige tryghed gennem hele byggeprocessen. Efter byggeriets afslutning sørger vi også for grundige gennemgange efter et år og igen efter fem år for at sikre, at alt er i tip-top stand og lever op til dine forventninger.

Fra start til slut
Vi er stolte af at tilbyde et godt samarbejde fra start til slut. Vores dedikerede team er klar til at lytte til dine ønsker og behov og gøre dem til virkelighed. Hos Træhuse Nordsjælland er det vores fornøjelse at skabe træhuse, der ikke bare er boliger, men hjem fyldt med personlighed og hjerte.

Så når du vælger os som din partner, kan du se frem til at få et unikt, bæredygtigt og arkitekttegnet træhus, der er skabt med kærlighed til detaljer og din drøm i fokus. Velkommen til en verden af træhuse, hvor dit hjem bliver en afspejling af dig.

Henrik Bech

Indehaver

Julius Terney Bech

Medindehaver

Henrik Bech

Indehaver

Julius Terney Bech

Medindehaver

Daniela Roschi

Sagsbehandler

Jacob Bloch

Webmaster & fotograf

Daniela Roschi

Sagsbehandler

Jacob Bloch

Webmaster & fotograf

Ansvarlighedsprofil

Træhuse Nordsjælland er en ansvarlig og miljøbevidst virksomhed
Vi arbejder for at mindske vores og vores kunders klimaftryk. Det gør vi ved at arbejde bevidst med bæredygtighed og miljø i forhold til vores drift og vores valg af materialer. Træ er et af de mest bæredygtige byggematerialer, vi har. Det optager CO² og holder på det så længe det ikke nedbrydes eller brændes. Derfor er træ i vores byggeri med til at reducere klimabelastningen.

Når du vælger et træhus i Nordsjælland fra Træhuse Nordsjælland, er du derfor med til at mindske risikoen for klimaforandringer. Som virksomhed har vi opsat mål på tre hovedområder, hvor vi under hensyn til kundens økonomi, altid søger at vælge den mest klimavenlige løsning:

Ved valg af materialer til vores kunder prioriterer vi:

 • Energirigtige materialer med høj isoleringsgrad, o.s.v.
 • Energirigtige opvarmningsformer, som jordvarme og solenergi.
 • Bæredygtige materialer med lavt CO² aftryk både synlige og skjulte.
 • Valg af løsninger, der er langtidsholdbare.
 • Valg af løsninger, der kan repareres og vedligeholdes.
 • Valg af leverandører, der selv er grønne

Som virksomhed prioriterer vi:

 • Miljørigtig bortskaffelse af affald mm.
 • At reducere spild af materialer hos kunden og i virksomheden.
 • At materialeforbrug sker med omtanke.
 • At kørsel og energiforbrug sker med omtanke.
 • At reducere forbruget af vand.

Konkret har vi indenfor de seneste to år sikret at:

 • Vi bruger grøn el og anvender energivenligt værktøj.
 • Vores leverandører arbejder ofte med en grøn profil.
 • Vi løbende holder os opdateret om nye, miljørigtige materialer, produkter og arbejdsformer.
 • Vi gennemfører løbende nye tiltag, så snart de er mulige og økonomisk forsvarlige.

1 år & 5 års gennemgang

Bedste garantier og service i Danmark
Træhuse Nordsjælland er stolte af at kunne tilbyde de bedste garantier og den bedste service i hele Danmark. Vi tror på at naturen og miljøet skal være en hovedprioritet i alt, hvad vi gør, og det afspejler sig i vores produkter. Vores konstruktioner er næsten uforgængelige og vi bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer og håndværksmæssige principper for at sikre, at vores træhuse er så holdbare som muligt.

Op til 30 års producentgaranti
Vi er også glade for at kunne tilbyde op til 30 års producentgaranti på vores tagbelægninger. På alle vores Plus+energihuse bruger vi kun de bedste materialer og tagsten, og vi tilbyder op til 30 års garanti for tæthed, afhængigt af det valgte produkt. Vi er så sikre på vores tagbelægninger, at vi også giver en 30 års producentgaranti på udvalgte belægninger.

Garanti mod byggefejl
For at sikre vores kunders tryghed, tilbyder vi også en garanti mod byggefejl på den del af huset, der omfatter Plus+energi husets råhusleverance. Denne garanti dækker fejl, der i væsentlig grad forringer husets vindtæthed og stabilitet. Vores ingeniører udarbejder stabilitetsberegninger, som giver den fornødne sikkerhed for vores kunder.

1 år og 5 års gennemgang
Vi forstår at byggeri kan være en stor investering, og derfor tilbyder vi en 1. år og 5 års gennemgang på alle vores 3huse Nordsjælland Plus+ Energi træhus og Nordiske Bjælkehuse. Vores erfarne hold vil undersøge og teste alle aspekter af dit hjem for at sikre, at det er i topform og forbliver sådan i årene fremover. Vi har 25 års erfaring inden for branchen og har gennem årene udviklet en dyb passion for vores arbejde.

Vi er med dig hele vejen gennem processen
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter eller tjenester, og vi mener, at vores kunders behov altid skal komme i første række. Vi tager os altid god tid til at lytte til jeres drømme og behov, og vi vil give jer gratis rådgivning og et væld af idéer. Vi tager os af tegningerne og tilladelserne, og vi bygger til en fast pris. Vi er med jer hele vejen gennem processen, så vi er sikre på, at I er glade og tilfredse med jeres nye hjem.

Hos Træhuse Nordsjælland kan du altid stole på, at du vil få den bedste kvalitet og service.

Undgå medbyg

Når du vælger et Plus+energi hus fra Træhuse Nordsjælland, har du følgende leveringsformer at vælge mellem i hele Danmark.

Totalentreprise – huset er færdigbygget
Leverancen omfatter et færdigbygget hus både udvendigt og indvendigt med en færdiggjort stueetage og eventuelt første sal. I får medleveret tegninger, byggeandragende, byggetilladelsen og færdigmelding. Det er jeres ansvar at designe, købe og betale køkken, bryggers, toiletmøbler og skabe, direkte fra de anviste leverandører. Denne entrepriseform vælges af de fleste.

Medbyg
Denne leveringsform indebærer en delvis færdiggørelse af huset efter nærmere aftale. Kunden får tegninger og byggeandragende. Her har en delvist medbygger mulighed for selv at udføre indvendige tømrerarbejder eller andre leverancer. Det bemærkes dog, at de store medbyggerbesparelser ikke længere findes ved at påtage sig de indvendige maler- og tømrerarbejder i stueetagen og eventuelt 1. sal.

Råhus
Leverancen omfatter et råhus, der er udvendigt færdigt inkl. tegninger og byggeandragende. I skal selv sørge for den indvendige montering, materialer, fundament, el, VVS, køkken, bryggers, toiletmøbler, maler, murer- og ventilationsarbejde, da dette ikke er inkluderet. Det bemærkes, at der IKKE er store besparelser og det kan variere mellem 0-200.000 kr. inkl. moms, efter materialerne er købt. Besparelsen afhænger dog af husets størrelse, indretning og omfanget af medbyg.

Advarsel
Mange byggefirmaer overdriver ofte den reelle besparelse, man som medbygger kan opnå. Sandheden er ofte en helt anden, hvor medbyggeren kan tabe store summer på grund af følgende:

 • Høje renter på lån i byggeperioden
 • Tabt arbejdsfortjeneste i medbygperioden
 • Manglende mulighed for låneomlægning
 • Utilsigtede forsinkelser
 • Uforudsete prisstigninger
 • Fejlkøb af materialer
 • Ekstra flytte- og huslejeomkostninger
 • Fejlkonstruktioner og misforståelser
 • Banken låner til højere rente
 • Uenigheder om entrepriseskel
 • Ekstra regninger til andre fagentrepriser
 • Arbejde der skal laves om
 • Tyveri på byggepladsen

Yderligere ser vi ofte andre problemer i familier, der vælger medbyg, såsom venneforhold der går i stykker, ødelagte ferier, uforudsete udgifter ved sygdom – endda skilsmisser. Vi ser meget tit at det er mandens drøm at bygge sit eget hus, og kvindens mareridt der udspiller sig.

Ønsker du yderligere oplysninger om leveranceformer, kombinationer eller priser, står vi i Træhuse Nordsjælland altid til klar med en uforpligtende rådgivning.

Undgå fagentreprise

Vi ønsker at advare dig mod at gå ind i en fagentreprise, især når det kommer til køb af træhuse, der markedsføres som “færdigbyg” eller “færdigbygget”.

Disse huse er ikke på nogen måde færdigbyggede, men derimod en fagentreprise eller medbyg, der vil efterlade dig i en yderst problematisk og uholdbar juridisk situation, hvor du bærer et uoverskueligt ansvar og medfører store ekstraudgifter.

Rådgiverforsikring
En fagentreprise indebærer, at du ansætter din egen rådgiver med en god rådgiverforsikring, prisen på en sådan rådgiver vil koste dig mellem 120.000 – 150.000 kr. plus moms for denne opgave, og personen har ansvaret for at styre og koordinere hele byggeprocessen. Din rådgiver skal håndtere projektering, herunder kontrol af tegninger og beskrivelser fra træhusproducenten samt indhentning af byggetilladelser for garager, udhuse m.fl. på visse tidspunkter. Derudover skal din rådgiver gennemgå vejl. økonomiske overslag, estimater, tilbudslister, samt de reelle og bindende tilbud fra el, VVS, fundamentsmesteren, ventilatøren, maleren, mureren, brolæggeren, køkkenfirmaet m.fl. Dertil en korrekt og realistisk tidsplan. Det er helt afgørende, at alt dette er på plads, inden du starter byggeriet.

Juridiske og økonomiske ansvar
Som bygherre er det dit ansvar at indgå og underskrive kontrakter med de involverede håndværkere sammen med din rådgiver og sikre udarbejdelsen af en realistisk og meget detaljeret tidsplan med input fra de forskellige fagområder. Du vil også stå over for at skulle håndtere kontroverser mellem fagentreprenørerne og påtage dig det fulde juridiske og økonomiske ansvar. Dette kræver, at du eller din rådgiver er til stede på byggepladsen under udførelsen af arbejdet.

Alle udgifter, der ikke er inkluderet i de respektive fagentrepriser, vil du være nødt til at betale ekstra for, hvilket betyder, at alle entrepriseskel udgør potentielle merudgifter. For eksempelvis kan fundamentmesteren have støbt et klaplag inden for de gældende tolerancer, men betongulvet kan være lidt ujævnt, ikke vandret eller bare ikke godt nok til, at lime trægulvet direkte fast, hvilket sker gang på gang og resulterer i, at kunden skal betale ekstra for forskellige materialer, arbejdsløn og ventetid. Listen på faldgrupper og ekstra udgifter forsætter bare.

Økonomiske og byggetekniske udfordringer
Fagentrepriser er altid billigere end andre entrepriseformer. Dog er ulempen, at det kræver, at du har erfaring som bygherre og byggeleder samt tid til at håndtere projektet. Hvis du ikke har tilstrækkelig ekspertise, risikerer du at stå over for økonomiske og byggetekniske udfordringer. Efter 25 års erfaring i branchen kan vi konstatere, at vi aldrig har mødt en bygherre eller kunde, der var i stand til at håndtere opgaven selv uden at lide et unødvendigt økonomisk tab eller leve med en reduceret kvalitet på byggeriet.

Vi opfordrer dig til at gøre omfattende undersøgelser og søge professionel hjælp, hvis du er i tvivl om entrepriseformen. Din investering og økonomiske sikkerhed er på spil, og det er bedre at være forsigtig end at ende i en juridisk og økonomisk katastrofe.

Undgå trykimprægnering

Undgå brugen af trykimprænegneret træ
Trykimprægneret træ er en almindeligt anvendt type træ, der er behandlet med kemikalier for at beskytte det mod insekter, svampe og forfald. Imidlertid kan brugen af kemisk trykimprægneret træ have alvorlige konsekvenser for både mennesker og miljøet.

Påvirkning af miljøet
Brugen af kemisk trykimprægneret træ kan have en negativ påvirkning på miljøet, da kemikalierne der anvendes i trykimprægneringsprocessen, kan forurene jorden, luften og vores drikkevand. Når træet nedbrydes, kan kemikalierne sive ned i jorden og forurene grundvandet, hvilket kan påvirke drikkevandsforsyningen og sundheden for mennesker og dyr, der drikker vandet.

Desuden kan spredning af træstøv og partikler fra trykimprægneret træ forårsage irritation i øjne, hud og luftveje, hvilket kan føre til hovedpine, kvalme og svimmelhed hos mennesker.

Påvirkning af pattedyr, padder og insekter
Brugen af kemisk trykimprægneret træ kan også have skadelige virkninger på pattedyr, padder og insekter. De kemikalierne, der anvendes i trykimprægneringsprocessen, kan påvirke disse dyr og deres levesteder negativt. For eksempel kan bier og andre bestøvere dø, hvis de kommer i kontakt med kemisk trykimprægneret træ.

Miljøbelastningen
Brugen af kemisk trykimprægneret træ kan også have en negativ indvirkning på miljøet. Produktionen og bortskaffelsen af kemisk trykimprægneret træ kræver store mængder energi og kan føre til udledning af drivhusgasser og andre skadelige stoffer. Derudover kan træet ikke genbruges og ender ofte som affald, hvilket bidrager til affaldsproblemer og øger behovet for råstoffer.

Trykimprægneret træ og dets indvirkning på grundvand, forurening, miljøbelastning, bæredygtighed, og sundhed er et stort og vigtigt emne at tage op. Her er en detaljeret analyse af de forskellige aspekter af problemet.

Følgende kemiske stoffer, der findes i trykimprægneret træ:
Kobber: Anvendes som et konserveringsmiddel og kan føre til hudirritation, hovedpine, kvalme, opkast og diarré.

Dibutyltin-diacetat: Anvendes som et svampe- og algebekæmpelsesmiddel og kan føre til hormonforstyrrelser.

Dimethylfumarat: Anvendes som et svampe- og algebekæmpelsesmiddel og kan føre til hudirritation og allergiske reaktioner.

Zink: Anvendes som et konserveringsmiddel og kan føre til hudirritation og allergiske reaktioner.

Phenol: Anvendes som et konserveringsmiddel og kan føre til hudirritation, hovedpine, kvalme og opkast.

Pentachlorphenol (PCP): Anvendes som et konserveringsmiddel og kan føre til hudirritation, hovedpine, kvalme, opkast, diarré, lever- og nyreskader samt kræft.

Hos Træhuse Nordsjælland anvender vi kun bæredygtigt træ.

Undgå dug & kondens

Sundhedsskadelig skimmelsvamp
Dug og kondens på vinduer og døre kan være et udfordrende problem i traditionelle huse, og har negative konsekvenser for luftveje, sundhed og livskvalitet. På længere sigt kan det også føre til sundhedsskadelig skimmelsvamp.

Et nybygget Plus+energihus fra Træhuse Nordsjælland kan med sine specifikke egenskaber, bidrage til at løse mange af disse udfordringer og giver en lang række fordele.

Topisolering
Plus+energihuset er topisoleret, hvilket hjælper med at forhindre kuldebroer og reducerer samtidig dannelsen af dug og kondens på vinduerne.

3-lags døre- og glasvinduer
Huset har vinduer og døre med 3-lags glas, der forbedrer isoleringen og reducerer varmetabet, hvilket minimerer kondensproblemer.

Kontinuerlig ventilation
Plus+energi huset er udstyret med et ventilationssystem, der sikrer kontinuerlig og effektiv luftudskiftning. Dette bidrager til at fjerne fugt og opretholde en sund luftkvalitet.

Lavenergiløsninger
Huset er designet med fokus på energieffektivitet og bruger avancerede teknologi og materialer, der reducerer energiforbruget og omkostningerne ved opvarmning og køling.

Bedre indeklima
Med den kontinuerlige ventilation og effektive fjernelse af fugt og forurenende stoffer, skaber Plus+energi huset et bedre indeklima, der er sundere og mere behageligt at leve i.

Langsigtet investering
Investerer man i et Plus+energi hus, investerer man i et moderne og energieffektivt hjem, der vil have lavere energiomkostninger og et bedre indeklima i mange år fremover. Det kan også øge ejendommens værdi og være attraktivt for potentielle købere i fremtiden.

Positiv effekt på helbred og livskvalitet
Et Plus+energi hus med sit gode indeklima og fokus på sundhed og komfort, kan have en positiv effekt på beboernes helbred og livskvalitet, da de lever i et miljø med mindre fugt, bedre luftkvalitet og øget komfort.

Træbeklædningshus I Danmark
træhuse
Arkitekt-Designet Træhus
træhuse

FAQ

Hvilke ydelser tilbyder Træhuse Nordsjælland til kunde på Sjælland?

Vi har specialiseret os i at designe og bygge skræddersyede kvalitetstræhuse Sjælland, ved at bruge bæredygtige materialer og innovative designs til at skabe unikke, arkitektonisk betagende hjem. 

Vores træbeklædningshuse er udformet med omhyggelig sans for detaljer, ved hjælp af bæredygtigt højkvalitetstræ samt isolering, der giver fremragende isolering og en tidløs æstetik, hvilket sikrer et smukt og miljøvenligt hjem. 

Vi tilbyder en problemfri byggeproces for to-etagers huse, fra indledende design og planlægning til slutsyn. Vores team sikrer, at hvert trin håndteres med omhu, opretholder åben kommunikation og fokuserer kvalitetshåndværk. 

Vi prioriterer brugen af bæredygtige materialer, energieffektive designs og miljøvenlige byggemetoder, hvilket sikrer, at vores træbeklædningshuse har en minimal miljøpåvirkning og tilbyder langsigtet bæredygtighed. 

Vi tilbyder op til 30 års producentgaranti vores tagbeklædninger og omfattende garantier mod byggefejl, hvilket sikrer tryghed og langsigtet tilfredshed med dit nye hjem. 

Vores træhuse hjælper med at reducere CO2-fodaftrykket ved at bruge materialer, der absorberer CO², og vores byggemetoder prioriterer energieffektivitet og bæredygtighed, hvilket bidrager til en sundere planet. 

Med stor erfaring, forpligtelse til kvalitet og fokus bæredygtig byggeskik er Træhuse Nordsjælland den ideelle partner til at skabe et unikt, miljøvenligt træhus Sjælland, der lever op til alle dine forventninger. 

Scroll to Top

Priser INKL. MOMS

17.500-25.000 kr./m²